L'ANDORRA KENDO CLUB I LA FEDERACIÓ ANDORRANA DE KENDO:

A l'Andorra Kendo Club, dirigit per mestres d'alt nivell titulats al Japó, se segueixen estrictament tots els principis i requisits que exigeixen tant la Federació Europea de Kendo (EKF) com la Federació Internacional de Kendo (FIK), per a l'estudi i la pràctica de les disciplines marcials contingudes dins l'esgrima japonesa.

L'Andorra Kendo Club, amb inscripció definitiva com a club esportiu al Registre d'Entitats Esportives del M.I. Govern d'Andorra, és entitat membre de la Federació Andorrana de Kendo (FADKEN), la qual figura igualment inscrita al mateix Registre, i és membre de ple dret de la Federació Europea de Kendo i de la Federació Internacional de Kendo.

Per això, tots els graus aconseguits pels membres de l'Andorra Kendo Club i la Federació Andorrana de Kendo, tenen validesa arreu del món i són reconeguts per les federacions internacionals esmentades. Tanmateix es té accés a seminaris, competicions i esdeveniments d'àmbit internacional, dirigits per grans experts de cada disciplina.

Els membres de l'Andorra Kendo Club, procedents de diferents països i nacionalitats, poden complementar la seva formació amb l'estudi de la història i la cultura del Japó, a més de poder practicar diverses disciplines marcials relacionades, com varietats complementàries de l'esgrima japonesa, o altres sistemes de combat.

REQUISITS NOUS PRACTICANTS:

El Kendo (esgrima japonesa) és obert a practicants homes o dones de qualsevol edat, de fet al Japó es comença quan els nens inicien el col·legi als 7 anys, encara que alguns comencen abans (entre els 3 i 5 anys), i és molt corrent veure practicants de molt avançada edat (de més de 80 i 90 anys) fent Kendo sense cap problema.

Per a iniciar-se en la pràctica del Kendo, es pot demanar al professor unes classes de prova sense compromís, a les quals es pot anar amb roba esportiva i utilitzar el material que l'Andorra Kendo Club disposa per a aquest fi, al Centre Esportiu Serradells.

Un cop es decideix continuar la pràctica del Kendo, caldria adquirir el següent material en el termini d'1 a 3 mesos:

 • Hakama, Keikogi, Obi (Vestimenta d'entrenament)

 • Saya Bokken (espasa de fusta amb beina i guarda)

 • Shinai (espasa de bambú amb guarda)
 • Només en el cas de continuar fent Kendo més de 6 a 12 mesos caldria adquirir l'armadura protectora per als combats (Kendogu), encara que no és absolutament imprescindible, així com l'espasa de metall (Iaito).

  HORARIS GENERALS D'ENTRENAMENT A ANDORRA:

  Durant la present temporada, els horaris GENERALS PER A TOTS ELS ALUMNES de les classes de Kendo al Principat d'Andorra són els següents:

  Consultar per altres dies i horaris per e-mail o per telèfon. Les disciplines incloses dins l'esgrima japonesa que es practiquen (Kendo, Iaido, Nihon Kobudo), van canviant periòdicament per tal que els alumnes puguin estudiar el programa complet. Les classes als Serradells no s'aturen en tot l'any, es pot entrenar durant tots els mesos sense interrupció, també durant les vacances escolars d'estiu, Any Nou, Setmana Santa, etc.

  L’Andorra Kendo Club us ofereix, no solament l’únic lloc d’Andorra on s’ensenya Kendo i totes les disciplines relacionades amb l’esgrima japonesa; també ofereix la possibilitat de practicar amb horaris amplis, i poder participar en cursos intensius de cap de setmana (1 cada mes), així com participar en cursos i competicions a l'estranger, incloent viatges i estades al Japó per conèixer i entrenar amb els millors experts mundials.

  TARIFES D'AFILIACIÓ A L'ANDORRA KENDO CLUB: 

 • Quota mensual menys de 18 anys i estudiants: 25,00€.

 • Quota mensual adults: 50,00€.
 • Els socis (que entrenen als Serradells) que aportin algun conegut, amic o parent a l'Andorra Kendo Club, gaudiran d'un descompte a la quota mensual del 20% per cada persona aportada. Així si algú aportés 5 persones tindria un 100% de descompte i li surtiria completament de franc.

  KENDO A LES ESCOLES ESPORTIVES DEL COMÚ D'ANDORRA:

  A partir de la temporada escolar 2010-2011, l'AKEN participa en el programa d'activitats infantils extraescolars, dins les escoles esportives del Comú d'Andorra. Els nens i joves en edat escolar es poden acollir a aquest programa, que ofereix unes molt bones condicions econòmiques. Cliqueu al següent enllaç:

  Veure INFORMACIÓ COMPLETA DEL KENDO A LES ESCOLES ESPORTIVES

  QUOTA ANYAL DE LA FEDERACIÓ ANDORRANA DE KENDO:

  Veure CONTRACTE D'ASSEGURANÇA FADKEN

  L'AKEN GAUDEIX DEL SUPORT DE L'HONORABLE COMÚ D'ANDORRA LA VELLA  LA FADKEN GAUDEIX DEL SUPORT DE L'HONORABLE GOVERN D'ANDORRA


  Andorra Kendo Club & Federació Andorrana de Kendo