XXIV STAGE EUROPEU DE NIHON KOBUDO TATSUMI RYU


L’ESCOLA TATSUMI RYU:

Dins el Nihon Kobudo, o antics arts marcials del Japó, s’enquadren nombroses escoles antigues o Koryu, que encara mantenen el sistema d’ensenyament tradicional de l’època en que foren creades.

Es calcula que, del total d’escoles antigues i estils existents al llarg de la història del Japó, en la actualitat sobreviuen més de 400, en part gràcies al seu sistema d’ensenyament dins el clan familiar que garanteix la transmissió dels coneixements, tant de les tècniques de combat com dels principis ètics, als descendents.

Aquestes escoles, bona part de les quals daten de molts segles abans, comprenen alhora diferents disciplines marcials, perquè el Samurai del període feudal del Japó havia de dominar les armes de que disposava per a la seva supervivència en el combat.

Així doncs, es troben escoles en les quals es practica Kenjutsu (l’art d’esgrimir l’espasa), Iaijutsu (l’art de desembeinar l’espasa), Sojutsu (l’art de la llança), Naginatajutsu (l’art de l’albarda), Bojutsu (l’art del bastó), i un llarg seguit de disciplines, tant amb armes com a mans nues, que constitueixen l’essència de la formació de l’antic Samurai i que arriben als nostres dies en la seva més absoluta puresa.

L’escola TATSUMI RYU n’és un exemple incomparable per que va ser fundada per Tatsumi Sankyo ja fa més de 500 anys!

 

PROFESSORAT:

Miquel MORANCHO, 5 Dan de Kendo, 5 Dan de Iaido, 5 Dan Mokuroku de NIHON KOBUDO TATSUMI RYU, membre de l'escola i deixeble directe del mestre Takashi KATO Sensei, 21 Soke de l'escola TATSUMI RYU ja decés, i en l'actualitat deixeble del mestre Hiroshi KATO Sensei, 22 Soke de l'escola. Assistit per altres membres de l'escola TATSUMI RYU titulats al Japó, per determinar.

 

LLOC:

Centre Esportiu Serradells, Carretera de la Comella s/n, Andorra la Vella, PRINCIPAT D’ANDORRA.

 

DATES:

Dissabte 21 i diumenge 22 d'abril del 2012.

 

MATERIAL:

Hakama & Keikogi & Obi (o altra roba d’Arts Marcials) i genolleres recomanades, Bokken (espasa de fusta) amb Saya (beina), Kodachi i Katana (si se’n disposa). Els practicants avançats poden assistir també amb Bo, Jo, Naginata, Yari, Tanto.

 

PROGRAMA:

El curs està adreçat tant als que no han practicat l'escola Tatsumi Ryu que tenen un entrenament específic el dia abans del Stage (divendres 20/04/2012 de 18:00 a 20:00), com als que ja l'han practicat, i també als que la practiqen fa anys i tenen un nivell alt. En aquest curs es treballarà tant les disciplines fonamentals (Iaijutsu & Kenjutsu), com altres armes de l'escola, a més els 2 dies del curs hi haurà entrenament de Yawara, la defensa personal sense armes pròpia d'aquesta escola.

Matí d' 11:00 a 12:30

Matí de 12:30 a 14:00

Tarda de 17:00 a 18:30

Tarda de 18:30 a 20:00

 

Matí d' 11:00 a 12:30

Matí de 12:30 a 14:00

Tarda de 17:00 a 18:30

Tarda de 18:30 a 20:00


TARIFA:

50€ (tots els nivells)


Allotjament CATEGORIA ALTA (CONSULTAR L'ORGANITZACIÓ PER A RESERVES):

HOTEL HOLLIDAY INNPLAZA*****

Hotel 5 estrelles. Molt cèntric, al costat del Parlament i del Govern d'Andorra, molt a prop de l'eix comercial.

A 5´del centre esportiu en cotxe i a 15´a peu.

Al costat de parada d'autobusos (Línia Comunal 2 "La Comella") fins al centre esportiu (bus cada 15´). 

Carrer Prat de la Creu 88, AD500, Andorra La Vella                     

Coordenades GPS: 42º30’19.96’’ N - 1º31’11.09’’ E

Web: www.plazandorra.com

HOTEL EN RÈGIM D'ALLOTJAMENT & DESDEJUNI, MITJA PENSIÓ, O PENSIÓ COMPLETA:

PREUS PER PERSONA & DIA (TOTS ELS PREUS AMB L'IMPOST “ISI” DEL 4% INCLÒS)

ALLOTJAMENT ECONÒMIC (CONSULTAR I RESERVAR DIRECTAMENT):

A la pàgina Web del Turisme d’Andorra trobareu tota la informació dels allotjaments en diferents idiomes:

http://www.andorra.ad/